NORSK URSKOG søker band

NORSK URSKOG søker band

*Norsk Urskog* søker etter norske metalband som ønsker en sjanse til å promotere seg selv og musikken sin på Infernofestivalen i 2010.

*Norsk Urskog* er et prosjekt for å promotere norsk undergrunnsmetal til publikum og bransje under Infernofestivalen, som går av stabelen i påsken. Det hele foregår rett og slett ved at vi lager en samlecd med norske band som legges i bagene som deles ut sammen med festivalarmbåndet.

Det vil være en profesjonelt trykket CD (ikke noe hjemmebrennegreier) med vanlig papp/promo-cover. 2000 CDer vil deles ut til bransje og publikum under festivalen, et publikum som i stor grad er internasjonalt. I tillegg har vi i 2010 også et spesielt tilbud, hvor 1000 CDer blir delt ut under europaturnéen "The Human Machine" med bl.a. Master, Whorrid og Sacrificial Slaughter som går av stabelen i Mars/April. Det betyr enda mer internasjonal promotering for de som blir med. Det totale opplaget blir på 3500 CDer.

Med Norsk Urskog ønsker vi å vise frem både bredden og kvaliteten på det norske metalmiljøet. På utgaven for 2008 hadde vi med band fra Alta i nord til Arendal i sør, og et spenn fra alternativ melodiøs hard rock til brutal thrash, death og black metal. Interessen for CDen var enorm, og tilbakemeldingene veldig positive.

For å bli med på prosjektet, ta kontakt oss på harald@imbalance.info, eller titt innom vår myspace-side: http://www.myspace.com/norskurskog.

En stor takk til Infernofestivalen og Turbine Agency, som er med å gjøre dette prosjektet mulig.


Harald Eilertsen // IMBALANCE

http://www.imbalance.info
http://www.myspace.com/imbalancethrash