LILLASYSTER til Steinkjerfestivalen

LILLASYSTER til Steinkjerfestivalen

Nu, jävlar, är det dags!

Steinkjerfestivalen har glede av å presentere en liten godbit for alle rockeentusiaster, svenske Lillasyster!

Helt siden det legendariske hardrockbandet LOK pakket sammen instrumentene sine i 2002, har mange LOK-fans hatt våte drømmer om at de en vakker dag skulle gjenforenes. Nå har drømmen gått i oppfyllelse, nesten.

Martin Westerstrand og Daniel Cordero var medlemmer i LOK som 1999 solgte til gull og vant Grammis for beste hardrockband. Etter et mellomspill med det engelskspråklige bandet Rallypack er de nå tilbake på det svenske sporet, med bandet Lillasyster. LOK-fans kommer å kjenne seg igjen, selv om Lillasyster er et musikalskt bredere band. Og nå kommer de til Steinkjerfestivalen!

Nytt album

Westerstrand har tidligere lagt sin elsk på Norge etter LOKs vanvittige konserter her til lands, og deres nye album "Hjärndöd kärlek" er en utgivelse spesielt utgitt for det norske markedet. Den inneholder de beste låtene fra Lillasysters to første album – som vi altså får høre på Steinkjer i sommer. Når det i tillegg ryktes at vi kan risikere å høre noen gamle LOK-klassikere, bør man kjenne sin besøkelsestid. "Nu, jävlar, är det dags", som bandet selv sier.

Kultstatus

Martin Westerstrand har muligens noen av Skandinavias mest møkkete rockenegler. Her i Norge fikk han og resten av gutta i bandet LOK kultstatus på slutten av 90-tallet med sin vanvittig fengende miks av tungrock, hardcore og metal.

Lillasyster tar opp spaden der LOK kastet den fra seg, og graver videre i den møkkete tungrocken. Det er et velkjent fenomen at lillesøsken alltid skal overgå sine eldre brødre og søstre. Denne lillesøstra er godt i gang allerede.

Lillasyster føyer seg inn sammen med John Olav Nilsen & Gjengen, Bjørn Hellfuck, Samsaya, Jack Dalton, Backstreet Girls og Pony the Pirate i rekken av artister som er klare til Steinkjerfestivalen 2010