MUNICIPAL WASTE til Bergen igjen (29/1)

MUNICIPAL WASTE til Bergen igjen (29/1)

Fredag 29. januar 2010 – Bergen/Garage

MUNICIPAL WASTE

+

DEIRIDE

+

BYFROST

C.C. NOK 160 (+ avgift)

MUNICIPAL WASTE (US)
Municipal Waste ble for alvor en del av metallverdens bevissthet etter utgivelsen av albumet The Art of Partying i 2007, som var deres tredje skive. Virginia-bandet spilte thrash med respekt for band som Anthrax, Nuclear Assault og deres likemenn. Deres crossovervariant har klare spor etter amerikansk hardcore og serveres med en solid dose humor. I sommer spilte de på Øyafestivalen og satte tonen med sin gladthrash og sitt upåklagelige humør fra første øyeblikk. Det hele toppet seg i et forsøk på å overgå norsk black metal, ved å sette fyr på en modellkirke av papp på scena. Rett etter festivalen kom albumet Massive Aggressive på Earache, en utgivelse som viser at bandet er i bedre form og med mer energi enn noensinne. Mye tyder på at de likte seg godt i Oslo under sitt første besøk, for nå har de bestemt seg for å komme tilbake 28. Januar. Da skal de fyre opp huene til alle headbangerne i byen i kjelleren på Chateu Neuf. Dette blir uten tvil 2010 første store metallfest. Få på deg Slayer-skjorta, noen morkne jeans og de rustne naglene, så burde du være klar for kjapp, hard og rå galskap. Skål!

MYSPACE