RAMMSTEIN til Bergen (15/6)

RAMMSTEIN til Bergen (15/6)

Buy Tickets

RAMMSTEIN TIL BERGEN 15. JUNI!

 

Rammstein er uten tvil større enn noensinne. De har en velfortjent plass blant rockens storheter, noe som effektivt illustreres ved at Rammstein deler på hovedrollene sammen med Metallica og Bergen-aktuelle Iron Maiden på de største rockefestivalene i Europa sommeren 2010. Billettene til vinterens Europa-turné solgte ut på rekordtid, inkludert 12.500 billetter til konserten i Valhall i Oslo 18. februar.

Tirsdag 15. juni kommer de til Bergen for aller første gang og gjør sin eneste konsert i Norge sommeren 2010. Stedet er Bergenhus Festning – Koengen, og billettsalget starter fredag 15. januar kl 9.00 via Billettservice.

Deres siste utgivelse Liebe Ist Für Alle Da har fått strålende kritikker over hele linjen, og er et storverk som er bandets etterhvert fyldige katalog verdig. Rammstein er provoserende og sjokkerende, for all del. Stjerneregissøren Jonas Åkerlunds video til singelen "Pussy" fra albumet har skapt overskrifter og kontroverser så det holder på grunn av et særdeles seksuelt eksplisitte innhold.

Men, fremfor alt er Rammstein musikalsk banebrytende, og et av metallverdens mest toneangivende band siden midten av 90-tallet. Rammstein er i rettferdighetens navn nærmest å betrakte som sin egen sjanger innenfor den harde rocken. Nå befinner denne vanvittige livemaskinen seg på en karrieretopp. Rammstein er et monster på scenen der et show fylt med pyroteknikk og teatrale elementer spiller side om side med tyskernes vanvittig fascinerende tilnærming til musikken: de besitter en stor dose humor og er aldeles herlig politisk ukorrekte. Husk, dette er tyskere – det er ikke akkurat dét man forventer der i gården… Rammsteins store styrke er dessuten evnen til å kombinere den harde, industrielle rocken med fengende refreng og slagordaktige tekster som er som skapt for allsang på konserter.

Da Rammstein sparket i gang Europa-turneen med fire utsolgte konserter i hjembyen Berlin i desember gikk publikum fullstendig av hengslene. Dagbladets konsertanmelder kvitterte ut terningkast fem og konkluderte med at Rammstein er "noe av det drøyeste du kan se på en rockescene…" Sommerens konsert i Bergen kommer til å bli stort, riktig så stort!

Dato: Tirsdag 15. juni
Sted: Bergenhus Festning – Koengen
Portene åpner: kl 18.00. Første band på scenen kl 19.00. Det vil være to band før Rammstein går på scenen. Fullstendig oversikt over artister og tider offentliggjøres på et senere tidspunkt 

Billettpris: kr 725 + avgift
Rammstein web: www.rammstein.de // www.myspace.com/rammstein

Billetter i salg via Billettservice tlf 815 33 133 og www.billettservice.no fra fredag 15. januar kl 9.00!