BEHEMOTH til Sweden Rock

BEHEMOTH til Sweden Rock

Bered dig på att bli överkörd.
Behemoth till Sweden Rock!

- - 2010_Behemoth.jpgPolska Behemoth är ett band som verkligen gör skäl för sitt namn. Bandets korsning av death- och black metal låter verkligen som en best, och det i synnerhet på scen: kvartettens turnéschema är ständigt fullspäckat så det är ett väloljat maskineri som kommer för att sätta scenen i brand. Bandet besökte festivalen 2005, och har sedan dess hunnit med att ge ut kritikerrosade "The Apostasy" (2007) och "Evangelion" (2009). Bandet vann nyligen hela nio (!) kategorier i brittiska tidningen Terrorizers läsaromröstning – däribland kategorin bästa liveband 2009. Och läser man intervjun med frontmannen Nergal i Sweden Rock Magazine #68 finns det en logisk förklaring till den konstanta hungern efter att stå på scen: – Vi är beroende av turnerandet och adrenalinet. Vi kan inte hjälpa det. Vi när oss på publikens energi. Bered dig på att bli överkörd.