MAGNUM til Sweden Rock

MAGNUM til Sweden Rock


Vi presenterar stolt: MAGNUM!


2010Magnum_small.jpg

MAGNUM (UK)
Brittiska pomprockarna Magnum är massivt kultförklarade i Sverige, där de nådde sin karriärs högsta listplacering då "Wings of Heaven"-albumet blev 1988. Mången svensk grät bittra tårar då Magnum, som debuterade med "Kingdom of Madness" 1978 och även släppt andra fantastiska skivor som "Chase the Dragon" (1982) och "On a Storyteller's Night" (1985), beslöt lägga ner 1995. Föga överraskande blev bandets återkomst till Sverige, på SRF 2002, en triumfatorisk succé, som senare cementerades med ytterligare oumbärliga plattor som "Princess Alice and the Broken Arrow" (2007) och "Into the Valley of the Moonking" (2009). Gitarristen/låtskrivaren Tony Clarkin står som vanligt vid rodret, föredömligt assisterad av keyboardgurun Mark Stanway, basisten Al Barrow, trummisen Harry James (ex-Thunder) och – sist men inte minst – alltid lika själfulle sångaren Bob Catley.


4-dagarsbiljetter finns till försäljning nu. Limiterade till 12000. Missa inte chansen att få 4 härliga sommardagar på Sweden Rock Festival 2010!Hittills klara band av totalt c:a 60:

Bachman & Turner (Can)
Enda spelningen i Skandinavien
W.A.S.P. (Us)
Rick Springfield (Aus/Us)
Ratt (Us)
Y&T (Us)
Magnum (Uk)
Saga (Can)
Sabaton (S)
D-A-D (DK)
Mother's Finest (US)
Unisonic (D)
Aldo Nova (Can)
Anvil (Can)
Raven (Uk)
Bigelf (US)
Jorn (N)

Totalt kommer över 60 band att presenteras.