NACHTMYSTIUM til Inferno 2010

NACHTMYSTIUM til Inferno 2010

NACHTMYSTIUM til INFERNO FESTIVALEN 2010!

Amerikanske Nachtmystium leverer kompromissløs ekstrem metal. Bandet startet som et black metal band, sterkt influert av Darkthrone og Burzum, men har utviklet seg til et psykedelisk og eksperimentelt band som ikke ønsker å bli puttet i noen sjanger. Gjør deg klar for grensesprengende metal på Inferno festivalen i påsken!
For tiende året på rad sørger Inferno festivalen for beksvart metal påske i hovedstaden. Inferno drar metalfans og musikkbransje fra hele verden til Oslo i påskedagene og regnes som en av de viktigste arenaene for norske og internasjonale band å vise seg på. Til nå er Kovenant, Mayhem, Taake og Finntroll sammen med Nachtmystium bekreftet til ti-års jubileumet.
I 2010 samler Inferno festivalen internasjonal media, musikkbransje og fans på Royal Christiania Hotel for konferanser, expo og utstillinger. Hovedscene på Rockefeller og John Dee med egen klubb dag på Rock In, BLÅ, Garage, Victoria og Revolver – Fire dager, 45 band og helvetes bra musikk!

NACHTMYSTIUM
Nachtmystium ble dannet av Blake Judd og Pat McCormick i 2000 og er fra Illinois, USA.
Bandet slapp første skiva Reign of the Malicious i 2002 og oppfølgeren Demise i 2004, som ble det siste, rene black metal albumet fra Nachtmystium. På sine neste to utgivelser; Eulogy IV (2004) and Instinct: Decay (2006), innlemmet de psykedeliske og eksperimentelle elementer inspirert av Black
Sabbath og Pink Floyd. Decibel Magazine har beskrevet bandets sound som Blackadelia og at siste skiva Assassins (2008) er hva som oppstår når "Pink goes Black" Bandet har gitt ut fire studio album og består i dag av Blake Judd (Gitar,Vokal), Jeff Wilson (Gitar), Tony Laureano (Trommer) og John Necromancer (Session bass/live). Selv sier de at bandet eksisterer som et utløp for medlemmenes mørke musikalske visjoner og at de ikke vil settes i bås med noen. "Nachtmystium er fri, grenseløs og ekte individualistisk!"

Inferno_10_art_1_2.jpg