Husk kveldens konsert med ISIS på Betong

Husk kveldens konsert med ISIS på Betong

Tirsdag 3. november 2009 – Oslo/Betong

ISIS

+

DÄLEK

Massiv postrock og eklektisk hip-hop i skjønn forening på Betong

Gutta i Isis flytta fra Boston til Los Angeles og fikk fart på karrieren som spydspisser i den amerikanske post-metal-scena. De markerte starten på en bevegelse som har gitt oss blant annet Pelican fra Chicago og Cult of Luna fra Sverige. Skivene til Isis har ellers blitt kalt både eksperimentell rock og doom. De veksler smakfullt mellom det voldsomme og det følsomme. Blant inspirasjonskildene finner man sterke navn som Melvins, Tool og Earth. Med utganspunkt i disse har Isis skapt unik og stemningsfull rock.Isis er en viktig drivkraft i dagens mørke undergrunnsrock. Vokalist Aaron Turner er også mannen bak labelen Hydra Head, hvor man finner utgivelser med Big Business, Jesu, Cave In, Dillinger Escape Plan, Neurosis og Pelican. Sjøl er Isis signa på Mike Pattons alltid uforutsigbare selskap Ipecac. Medlemmer i bandet er også involverte i et utall andre prosjekter/band med Red Sparrowes og Old Man Gloom blant de mest kjente. Wavering Radient er siste album fra Isis, det femte albumet i rekken. For nybegynnere kan for eksempel Panopticon fra 2004 være et godt utgangspunkt for å gjøre seg kjent med bandet. En anmelder påsto at denne skiva låt som en krysning av Black Sabbath og My Bloody Valentine. To band som alle musikkelskere har et forhold til: Liker du en eller begge, still på Betong den 3. November