Vinn gitar med Sweden Rock

Vinn gitar med Sweden Rock

 

Alla som köper sin biljett till Sweden Rock Festival 2010 senast den 30 november i år har chansen att vinna en Ephiphone Signaturmodell från Twisted Sister-gitarristen Jay Jay French, signerad av honom själv.

Varje biljett är unik och du anger därför ditt biljettnummer till oss för att kunna medverka i tävlingen (eventuell vinstskatt betalas av vinnaren). Alla som köpt biljett fram till och med 30:e november kan delta i tävlingen. Klicka här för att vara med i tävlingen.

 

Biljetterna köper du på vår hemsida, www.swedenrock.com. Där hittar du även mer info om festivalen.

Alla barn under 13 år kommer in gratis i målsmans sällskap.

Tänk på när ni skall betala era biljetter att bank och betalkort är gratis men kreditkort och utländska kort har en avgift på 2%. Går även bra att betala genom bankgiroinbetalning. All information finns på biljettsidan.