THE SICKENING og SULPHUR på Garage Bergen (17/10)

THE SICKENING og SULPHUR på Garage Bergen (17/10)

Lørdag 17. oktober 2009 – Bergen/Garage

SULPHUR
+
THE SICKENING

Svovel & Sjukdom '09

I Oktober sprer Sulphur & The Sickening sitt brutale budskap ut over Norge. Svovel og sjukdom turneen arrangeres i forbindelse med utgivelsen av Sulphur's andre plate, "Thorns In Exsitence", og The Sickenings første plate, "Death-Devastation-Decay".

Ettersom Sulphur og Osmose Productions har valgt å gå separate veier, vil Thorns In Existence bli sluppet på Dark Essence Records. Dato for release i Norge blir 2. november og Europa i januar 2010. Det vil bli eksklusivt forhåndssalg av platen på konserten.

The Sickenings "Death-Devastation-Decay" blir sluppet i november på Extreem Music.

www.sulphur.no     www.myspace.com/sulphur666

www.myspace.com/thesickeningdeathmetal