THE CUMSHOTS & ELECTRIC EEL SHOCK på Garage Oslo (9/19)

THE CUMSHOTS & ELECTRIC EEL SHOCK på Garage Oslo (9/19)

Fredag 9. oktober – Oslo/Garage

THE CUMSHOTS (N)

+

ELECTRIC EEL SHOCK (JPN)

C.C. 150,-

Etter tre år er The Cumshots endelig klare med oppfølgeren til den kritikerroste "Just Quit Trying". Fjerde album "A Life Less Necessary" vil være i butikkene fra 28. september og slippes deretter fortløpende over resten av globen de neste to ukene.

THE CUMSHOTS (N)

Et godt kobbel gjestemusikere og en mer omstendelig studioprosess enn tidligere har vært et must for å lage det de selv omtaler som "det ultimate Cumshots-albumet". Det låter større, sintere, men først og fremst mer desperat enn noensinne. Tekstene ligger tettere opp til det musikalske enn før, og vitner om et band som er villig til å ta selvutlevering, og egen sårbarhet til det ekstreme, inn i en musikalsk sjanger kjent for det akkurat motsatte. 

 

Cumshots.jpg

 

Ventetiden fra ferdig innspilt album og frem til nå, har vært fylt med aktiv livespilling i utlandet, med til tider hysteriske anmeldelser fra bl.a britisk presse:

Crobar, London

" The Cumshot's Max Cargo is insane, The man born Kristopher Schau is a television personality and cult hero in his native Norway, but tonight in Soho, for one night only, he is quite simply the most bizarre frontman to ever set foot in a London venue. Drenching himself in beer and bulldozing his way through the tightly packed Crobar, Cargo proceeds to sing from above the crowd, under the crowd and even outside the damn building at one point. The man is a terrifying ball of energy, and at six-foot-six he proves to be more than a bit intimidating as he parades through the audience with a ring balanced delicately on his nutsack. Frightning, confusing, perverted and utterly brilliant, the show proves to be one of the most intense spectacles Rock Sound has ever witnessed, If you missed it, don't do it again".

– Merlin Alderslade 10/10

The Cumshots bryr seg kanskje ikke så mye om hva folk måtte mene eller tenke om dem, men det er få band i dag som allikevel er SÅ avhengige av å lage musikk for egen mental helse. Forhåpentligvis gjenspeilt i "A Life Less Necessary". Nå er albumet klart. Herfra og inn dreier alt seg om å komme ut på veien igjen.  

Tenk heavy med fokus på rock, musikalsk sett i samme farvann som Motörhead, Thulsa Doom og Black Debbath.

Max Cargo (vokal), El Doom (gitar), Freddie Tennessee (gitar), Tommy Dean (bass), Chris Bartender (trommer)

http://www.youtube.com/watch?v=O8Qugtp90NU

http://www.myspace.com/cumshots

 

ELECTRIC EEL SHOCK (JPN)

Electric Eel Shock er en ovedådig feiring av klassisk rock, punk og metal. En ekte power-trio som lever i tiden før rock ble filetert i diverse subsjangre og alle fremdeles var en stor lykkelig Rock & Roll familie.

EES forlot hjemlandet Japan i 1999 for å se hva de kunne finne på i US. Siden har de konstant vært på veien. T-skjorte salget på giggene finansierte debutalbumet "SLAYERS BAY BLUES".

En av nøklene på hanka til suksess var som headlinere på en av scenen på Roskilde Festivalen i Danmark. I løpet av 2004 hadde Electric Eel shock spilt i 27 (!!!) land, og bestemte seg for at det var på tide å gi ut ny skive –  "GO EUROPE!". Plata ble EES første kommersielle suksess og førte til show på 30 europeiske sommerfestivaler!

 

electriceelshock.jpg

 

Oppfølgeren "BEAT ME" ble innspilt i Nederland i 2005 med den sagnomsuste produsenten Attie Bauw (Judas Priest, Scorpions, Bootsy Collins etc). "BEAT ME" fikk jublende kritikker i pressen, og ble tatt imot med vidåpne armer fra både eldre fans og lykkelig nyfrelste.

I løpet av 2006 forsatte EES å innvadere klodens musikalske scener ved å legge ruta til både Asia og Australia.

In 2007 ga Electric Eel Shock igjen ut et album som ble stormrost opp i skyene – "TRANSWORLD ULTRA ROCK". Utgivelsen summerer opp både fortid, nåtid og fremtidens album.

Hele EES katalog er representert, inkludert den rå og oppfinnsomme "Slayers Bay Blues", de kætsji låtene fra "Go" skiva og den tette hardrocken fra "Beat Me". Dette albumet har alt. Atmosfæren er mer positiv enn noen gang.

Det reflekterer EES hele tiden pågående progressjon, fra å spille på alle brune barer og toaletter rundt omkring i verden til å innta større og prestisjefylte arenaer.

Electric Eel Shock har spilt i Norge ved flere anledninger, alltid til glede for et jublende publikum!

http://www.youtube.com/watch?v=E7eQjLrgmdI

http://www.myspace.com/beatme