FRANZ FERDINAND i Dødens Dal (9/10)

FRANZ FERDINAND i Dødens Dal (9/10)

Fredag 9. oktober kl 20:00 – Trondheim/Dødens Dal

Franz Ferdinand

+

Datarock

 

Vi husker 2004 da Take Me Out hjemsøkte Europas utesteder. Glasgowgutta satte standarden for den nyere danserocken, og bragte samtidig indierocken inn i mainstreamen. Siden den gang, har Franz Ferdinand gitt oss en jevn strøm av allsangvennlige, dansbare postpunkschlægers. NB: Teltets barer tar KUN kontanter. Vi oppfordrer alle til å ta ut penger på forhånd.

 

Aktuelle med sitt tredje album «Tonight: Franz Ferdinand», inntar disse gutta Dødens Dal i oktober for å tilfredsstille din indre indiekid. Med en herlig eplekjekk dekadens leverer den skotske kvartetten raske riff, militante rytmer og temposkifter som gjør det vanskelig å stå stille. Radiohits som «Dark of the Matinée,» «No You Girls» og «Ulysses» er gode grunner til å finne fram skinnyjeansa og stripegenseren igjen.

Franz Ferdinand på MySpace
Franz Ferdinand på Spotify

Support: Datarock
Med funky fingerarbeid på en grunnmur av groove har bergensduoen gitt oss den ene monsterslageren etter den andre, med låter som "Computer Camp Love", "Fa Fa Fa", og nå nylig "Give It Up". Datarock, I likhet med Franz Ferdinand, har en sunn respekt for sine pønkrøtter, både musikalsk og arbeidsetisk.

Datarock på MySpace

18 år leg plikt

Det er fortsatt billetter igjen og disse koster NOK 320 for medlemmer og NOK 390 for ikke medlemmer.

Dørene åpner kl 18.00. Konserten starter kl 20.00

For mer info, sjekk her