EAGLES OF DEATH METAL i Trondheim (8/10)

EAGLES OF DEATH METAL i Trondheim (8/10)

Torsdag 8. oktober kl 23:30 – Trondheim/Samfundet

Eagles of Death Metal

 

Bart og trange t-skjorter, ørken, rock, tøffe riff er bare noen av ordene som dukker opp når man hører navnet Eagles of Death Metal. Men musikken har lite å gjøre med verken deathmetal eller the Eagles.

 

Jesse «The Devil» Hughes og Josh «Baby Duck» Homme blir omtalt som «ørkenboogierockere» og Homme selv beskriver musikken som «bluegrass slide guitar mixed with stripper drum beats and canned heat vocals». Fra oppstarten i 1998 har de gitt ut tre album og kan skilte med sanger som Wannabe in LA , Cherry Cola og I want you so hard (the Boy's Bad News).

At bandet eksisterer som et sideprosjekt til Queens Of The Stoneage, tas det lite hensyn til når duoen spiller opp. Ydmykhet er ikke å spore, og med en åndssvak macho-attitude ispedd en dæsj homoerotikk og ironisk distanse, leverer Eagles Of Death Metal gloheit og viril rock'n'roll. Dødsmetallørnene lander i Storsalen 8. oktober og vi garanterer en testosterongjennomsyret kveld med bad-ass festrock av ypperste kvalitet!

18 år leg plikt

NB: Opprinnelig tidspunkt er endret!

Konserten er UTSOLGT.

Eagles of Death Metal på MySpace
Eagles of Death Metal på Spotify