THE CUMSHOTS & ELECTRIC EEL SHOCK i Storsalen (4/10)

THE CUMSHOTS & ELECTRIC EEL SHOCK i Storsalen (4/10)

Dobbelkonsert: Electric Eel Shock og the Cumshots

I rekken spennende live-opptredener kan UKA herved presentere en dobbelkonsert med norske The Cumshots og japanske Electric Eel Shock.

NB: Konsertstart 21:30

Electric Eel Shock

 

«Rock'n'roll can rescue the world!» Eller ihvertfall humøret når det er Electric Eel Shock som er avsender.

 

Med en ekstrem kjærlighet til vestlig rock, leverer japanerne et uimotståelig karismatisk sirkus av sjangerens tykkeste klisjeer – på en blanding av krokkete "engrish" og japansk. Det hele er vanskelig å ta alvorlig, men det er heller ikke meningen! Albumtitler som Maybe I Think We Can Beat Nirvana, Transworld Ultra Rock og Sugoi Indeed vekker i seg selv trekk på smilebåndet, men det er de semi-legendariske liveshowene som har gitt det japanske garage-metalbandet kultstatus både i USA og Europa. Musikkbladet Classic Rock skriver: «You'd have to be the most miserable of metal purists or the ultimate elitist trend follower not to allow yourself to simply enjoy this band…» Vi er enige. Lock'n'loll!

Electric Eel Shock på MySpace
Electric Eel Shock på Spotify

The Cumshots

 

TheCumshots_1.jpg

Max Cargo, El Doom, Freddie Tennessee, Tommy Dean, og Chris Bartender er kanskje bedre kjent under det lugubre navnet The Cumshots. Bandet er assosiert med lettkledde miljøaktivister i heftig aktivitet på scenen, og ellers voldsomme liveopptredener som ofte ender på akuttmottaket. Bandet, ledet an av kjente og kjære Kristoffer Schau, spiller skitten old school heavy metal. Du greier ikke å holde disse gutta i bånd når de lukter scenekanten, og det er sannsynlig at Storsalen ikke vil vite hva som traff dem når Cumshots går av seint søndag kveld.

 

The Cumshots på MySpace
The Cumshots på Spotify