BOB HUND i Oslo (1/10)

BOB HUND i Oslo (1/10)

Torsdag 1. oktober kl 19:00 – Oslo/Det Norske Studentersamfund

 

 

Vi må helt tilbake til 2003 for å finne bob hunds siste besøk ved Det Norske Studentersamfund. Endelig er de nå tilbake, og det i Betong! Det blir et herlig bikkjeslagsmål!

Etter massiv etterspørsel fra publikum flyttes konserten fra sittende Storsalen til den mere dansbare konsertsalen Betong. Dette gjør det lettere for alle å danse seg inn i Bob Hunds feststemte univers! Kjøpte billetter til konserten i Storsalen gjelder selvfølgelig til Betong konserten.

Bob Hund ble startet i 1991, og utmerket seg raskt på Sveriges alternative rockscene med sin særegne stil og karakteristiske skånedialekt. Ingen andre høres ut som Bob Hund! Bandet, anført av propellen Thomas Öberg, er også et fyrverkeri på scenen, og har blant annet vunnet svensk Grammis som beste liveband.Etter å ha satset mest på deres engelskspråklige sideprosjekt
Bergman Rock i noen år, har endelig Thomas Öberg og kompani sparket liv i Bob Hund igjen. Bandet kom med ny plate i mars, den første siden 2002, og den første med helt nytt materiale siden "Stenåldern kan börja "(2001). Vi gleder oss!

Relevante linker:

http://www.bob-hund.com/
http://www.myspace.com/bobhundofficial
http://www.vg.no/musikk/artikkel.php?artid=551587

Pris: 300,- medlemmer: 275,-