Nyheter fra TRIOSPHERE leiren

Nyheter fra TRIOSPHERE leiren

JPF AWARDS 2009

Triosphere ble for kort tid siden kåret til vinnere av musikkprisen "JPF Awards 2009" i kategorien beste metal album. JPF drives av verdens største uavhengige musikkorganisasjon med over 51.500 medlemmer fordelt på bla.a låtskrivere, utøvende artister, musikkforlag, plateselskap, utdanningsinstitusjoner, lydstudio og lydprodusenter, musikkjournalister, musikkblader og musikkforretninger. Albumet "Onwards" (Facefront Records) ble nominert blant 42.000 påmeldte album i alle sjangre, og ble deretter kåret til vinner av juryen.

 

TURNÉ MED ARCH ENEMY, DESTRUCTION & ABIGAIL WILLIAMS

Arch Enemy drar i desember ut på sin "Roots of Evil 2009" turné i forbindelse med lansering av nytt album, og Triosphere har fått det ærefulle oppdraget med å spille support for bandet. Arch Enemy har også valgt og dele scene med thrash-legendene Destruction på denne turen, i tillegg til det amerikanske bandet Abigail Williams. Med andre ord et beinhardt show hver eneste kveld på denne turnéen, og selvfølgelig full pinne fra Triosphere som åpner showene med norsk flagg!

 

NYTT STUDIOALBUM FRA TRIOSPHERE

Etter 70 spilte konserter er det på tide å vise nye muskler med nytt album, og Triosphere er nå i den avsluttende innspillingsfasen av den etterlengtede oppfølgeren til "Onwards" (2007). 11 nye låter samt 2 bonusspor har blitt foreviget i Trondheim Lydstudio denne sensommeren, med klare mål til å overgå forgjengeren som et nyskapende bidrag til sjangeren. Mixingen er booket til Tommy Hansen hos selveste Jailhouse Studios i Danmark, og utgivelse er planlagt i løpet av høsten/vinteren.

 

http://www.thetriosphere.com/