RAISE THE DEAD FEST – Old school

RAISE THE DEAD FEST – Old school

RAISE THE DEAD FEST 2009

Parkteatret, Oslo

30/10 – 31/10

Den siste helgen i oktober arrangeres det en ny festival i Oslo. Den heter RAISE THE DEAD FEST og er en metalfestival med jentene fra Old School Booking stående bak. Festivalen går over 2 dager og blir arrangert i lokaler uvant denne typen arrangement. Lokalene til Parkteatret Scene har en historie som strekker seg helt tilbake til 1871 og selv om det har vært arrangert en rekke konserter der den siste tiden, har aldri en festival av denne kaliberen vært arrangert der. Nå skal altså de gamle lokalene få testet seg med toner til Manilla Road, Sodom, Angel Witch og Asphyx.

Programmet til RAISE THE DEAD FEST består av 2 ganger 5 band og med de nevnte 4 bandene MANILLA ROAD, SODOM, ANGEL WITCH og ASPHYX øverst på plakaten de 2 dagene. Øvrige band som spiller er TYRANT, GENERAL SURGERY, SALUTE, RAM, RAGING STEEL og WAKLEVÖREN. Det burde være nok til å trekke masse folk til Parkteatret denne siste helgen i oktober og da spesielt de av oss som foretrekker old school metal.

Er man tidlig ute får man kjøpt festivalpass for 800 kroner og dagspass for 450 kroner, men skulle du måtte kjøpe i døra, er også dette mulig, men da må du legge til 150 kroner på festivalpasset og 100 på dagspassene.

Sodom_08.jpg
 

PROGRAM

 

Fredag 30. oktober :
MANILLA ROAD
ANGEL WITCH
TYRANT
SALUTE
WAKLEVÖREN


Lørdag 31. oktober:

SODOM
ASPHYX
GENERAL SURGERY
RAM
RAGING STEEL

 

http://www.myspace.com/oldschoolbookingnorway