Dobbelkonsert med THE CUMSHOTS og ELECTRIC EEL SHOCK

Dobbelkonsert med THE CUMSHOTS og ELECTRIC EEL SHOCK

Det blir en adrenalinfylt kveld med heavy metal og rock rett fra leveren. The Cumshots, med den beryktede Kristopher Schau bak spakene, er kjent for sine ekstremt intense opptredener. Electric Eel Shock fra Japan har besøkt Norge tidligere, og vi kan ikke få nok av deres hysterisk herlige machorock.


Det blir en adrenalinfylt kveld med heavy metal og rock rett fra leveren. The Cumshots, med den beryktede Kristopher Schau bak spakene, er kjent for sine ekstremt intense opptredener. Electric Eel Shock fra Japan har besøkt Norge tidligere, og vi kan ikke få nok av deres hysterisk herlige machorock.

Cumshots

The Cumshots

Disse beryktede karene trenger ikke videre introduksjon. Med maskuliniteten selv, Kristopher Schau bak spakene, har de fått et rykte som får de mest hardbarka rockere til å se ut som pusekatter. Mest kjent av alle utskeielsene er kanskje sex-stuntet på Quart '04. Et par hadde sex på scenen foran tusenvis av tilskuere mens The Cumshots dundret ut heavy metal av den hardtslående sorten – den typen musikk du kan forvente å høre på wrestling- og monstertruck-tilstelninger.

De er kjent for svært energiske liveopptredener, der brudd- og kuttskader er daglig kost for bandmedlemmene. På turné på de britiske øyene skal Schau og karene angivelig ha skremt vannet av en lamslått britisk musikkpresse. Konsertanmeldelsene var nesten utelukkende positive, men de ble bannlyst fra britisk radio, da de ble for sterk kost. For dette er sannelig sterk kost. Med dødsforakt brøler Schau låter med titler som "I Drink Alone", "Praying For Cancer" og "To Hell I Will Be Damned" med en ærlighet og energi få kan matche.

 

 

Electric Eel Shock

Den japanske powertrioen med det artige navnet har funnet meninga med livet. Nemlig rock, damer og fisking. Du leste riktig, fisking. Midt mellom alle referansene til Black Sabbath og Ramones slenges jaggu inn en abbor eller laks. Etter flere vellykkede verdensturnéer og legendariske besøk i Norge kommer karene til UKA for å rocke av deg fletta. Japanerne spiller det vi kan kalle rema-rock – umiddelbart fengende riff med masse fuzz, tekster om rock, damer og fisking, og eksplosive gitarsoloer som får deg til å instinktivt røske frem luftgitaren og rocke med. Det enkleste er ofte det beste.

De hyperaktive japanerne har holdt på i garasjen siden 1997, og kommet med fantastiske titler som "Maybe I Think We Can Beat Nirvana" og "Transworld Ultra Rock. Sugoi Indeed" (sugoi betyr utrolig på japansk) er tittelen på deres nyeste album, der vi får enda mer rendyrka rock det er lett å bli hekta på. Men mest av alt er Electric Eel Shock et band som lever for, og av, å spille live. Når disse karene kommer til byen, leverer de konserter du kan fortelle barnebarna dine om. Eller kanskje ikke – sist gang de besøkte Hulen i Bergen spilte trommisen kun iført en praktisk gymsokk.

Dette er en kveld det kommer til å gå gjetord om. Få med deg drømmekombinasjonen The Cumshots og Electric Eel Shock i Storsalen den 4. oktober!

Kjøp billetter her!