BY:LARM med ny programsjef

BY:LARM med ny programsjef

#000000;line-height: 1.3em">Ny programsjef

Vår nye programsjef er grunderen bak den kredible og hyllede labelen Smalltown Supersound,Joakim Haugland. Den kreative og dyktige plateselskapsjefen har i en årrekke vært en sentral aktør i arbeidet med å eksportere nye norske artister og band til store internasjonale marked, samtidig som han også har bygd opp artister fra det ukjente til flere Spellemannspriser her hjemme. Han startet sitt plateselskap allerede i en alder av 16 år og har da naturlig nok en mengde erfaring både fra nasjonal og internasjonal musikkbransje som vil komme meget godt med i jobben med å spisse by:Larms liveprogram i 2010. by:Larms programsjef har ansvaret for booking av nye skandinaviske talenter til by:Larm live.

Vi gleder oss til å presentere de første artistene som Joakim har booket i løpet av kort tid.

by:Larm vil også benytte anledning til å minne om at fristen for innsending av demoer er 20 september kl.23.59. Registrering skjer via vår hjemmeside.

Foto: ANDREA GJESTVANG