DINOSAUR JR i Trondheim (29/8)

DINOSAUR JR i Trondheim (29/8)

Lørdag 29. august 2009 – Studentersamfundet i Trondhjem

DINOSAUR JR

 

Dinosaur Jr. er av mange regnet for å være en av grunnleggerne av den alternative rocken som kom på 90-tallet. Med sin særegne sound fikk trioen på sent 80-tall velfortjent kultstatus og de har vært forbilder for band som Nirvana og Soundgarden.

Siden gjenforeningen med orginalbesetningen i 2005 har Murph, Lou Barlow og J Mascis vist at de fortsatt holder høyt nivå. Trioen har levert flere fantastiske konserter og et kritikerrost album i Beyond fra 2007. Nå er de igjen aktuelle med nytt materiale, det er med blodferske Farm i bagasjen legendene nå legger en av få konserter i Norge til Trondheim og Samfundet.

På MySpace

 

Bill kr 240/300 (medlem/ikke-medlem)

18 år