EAGLES OF DEATH METAL også til UKA 09

EAGLES OF DEATH METAL også til UKA 09

De spiller verken gubberock eller dødsmetall. Men de er imidlertid svigermors verste mareritt – et sexy, svett og slibrig garasjerockband som renner over av testosteron. Legg igjen god moral og folkeskikk hjemme, når UKA slipper løs selveste Eagles Of Death Metal!


Se for deg et klassisk barslagsmål i en strippebule – stolene flyr og flaskene knuses, mens den stadig mer lettkledde underholdninga fortsetter i bakgrunnen, det hele rammet inn i lyden av rett-frem feelgood rock n' roll – der har du Eagles Of Death Metal. Herlige skummende riff, bekymringsløse beats og Jesse Hughes' virile vokal er oppskriften på en rykende heit kveld. Med sin frekke falsett og mandige parringsrop tar han kontroll over publikum, og seiler skuta inn til et realt sjøslag.

Testosteronfylt debut

Jesse Hughes og Josh Homme (kjent fra Queens Of The Stone Age) er hjernene bak bandet, som springer ut av det beryktede Palm Desert-miljøet i California. Området har fostret storheter som Kyuss og Queens Of The Stone Age, og er kjent for det etter hvert legendariske Coachella Festival. Eagles Of Death Metal ga oss en testosteronfylt debut med albumet "Peace, Love And Death Metal" i 2004, som fort ble en favoritt hos kritikerne, så vel som konsertpublikumet.

Glimt i øyet

Mange trodde dette bare var et sideprosjekt, og at det var ment som en internspøk. De tok imidlertid skammelig feil. Gutta fikk nemlig rykte på seg for å være et helt rått liveband. Jesse Hughes, med sitt selvsikre smil og glimt i øyet, elsker nærkontakt med publikum. Resultatet er fantastiske konserter. Det ble gjort klinkende klart at Eagles Of Death Metal var kommet for å bli med 2006-utgivelsen "Death By Sexy", ei knallgod skive som får huleboeren i deg til å gå bananas til lyden av låter som "I Want You So Bad (Boy's Bad News)" og "I Got A Feelin (Just Nineteen)". I fjor høst kom skiva "Heart On", med enda flere godlåter som "Wannabe In L.A." og "Anything 'cept The Truth".

Våt rockedrøm

Eagles Of Death Metal tar virkelig klisjéen fullt ut – den hellige treenigheten "Sex, Drugs and Rock 'n Roll" forherliges uhemmet i hva man kan kalle en våt rockedrøm. Men du verden; et lystigere, frekkere og mer hysterisk band skal man lete lenge etter. Storsalen vil være åstedet for en kriminelt god konsertopplevelse den 8. oktober!

Kjøp billetter her!