VALHALL på Last Train (16/7)

VALHALL på Last Train (16/7)

TORS 16/7 Valhall gratis
Valhall ble startet i 1987 av brødrene Ronny og Kenneth Sorkness og trommeslager Gylve Fenris Nagell. På sine tre demoer var de innom opptil flere av metalens mange undersjangere men de fant etter hvert ut at doom/stoner rock var veien å gå. De ga ut to skiver i -95 og -97 og spilte inn en fullengder til i 2000, og så ble det stille. Bandet ble lagt på is til Panteras Phil Anselmo hørte den hittil uutgitte innspillinga. Etter mye om og men klarte han å overtale gutta til å få gi den ut og nå er ventetida over; Red Planet ble sluppet 9. juni og det feirer vi med en festaften på Last Train. "Slow as a turtle, heavy as a whale"!
www.myspace.com/valhall1

SØN 19/7 Hiawata! 80,-
Alle popfantasters våte drøm er tilbake på Last Train. Hiawata vil sørge for sommerens hyggeligste søndagskveld. Forvent godbiter fra den relativt ferske 'These Boys And This Band Is All I Know' og eldre snacks. NME skrev en gang i tiden: "Hiawata remind me of cutie pop stalwarts Comet Gain, or Belle & Sebastian playing Nirvana songs". Skål!
www.myspace.com/hiawata

TORS 23/7 Sigh & Explode 80,-
Sigh & Explode er et av de friskeste tilskudda til hovedstadens rockescene de siste åra. Med utgangspunkt i moderne hardcore har de levert låter og konserter som tar pusten fra de fleste. For et par år siden fikk de velfortjent oppmerksomhet, da de vant Zoom. Tidligere i år kom debutskiva These Seem Like Tarantulas. Dagsavisen skrev: "Sjelden har det vært så godt å høre rasende frustrasjon omsatt i ord og toner".
www.myspace.com/sighexplode

KOMMENDE KONSERTER
TORS 30/7 Helldorado 100,-
TIRS 25/8 The Dirtydogs 50,-
TORS 3/9 Bercedes Menz
TIRS 8/9 Firetop Mountain 50,-
TORS 10/9 Ghost Dog 80,-

www.lasttrain.no

 

LastTrain_logo_1.jpg