THE PRODIGY tilbake til Oslo (14/11)

THE PRODIGY tilbake til Oslo (14/11)

The Prodigy tilbake til Oslo – "by popular demand"!

Etter å ha solgt ut sin forrige Oslo-konsert i løpet av noen få timer, var det bare rett og rimelig å invitere The Prodigy tilbake til Oslo for å holde en ekstra konsert. Eller "back by popular demand", om du vil. Gruppa har akkurat sluppet sitt femte album, og det er duket for en ny uforglemmelig konsert, i Oslo Spektrum, Lørdag 14 November

The Prodigy er et internasjonalt fenomen og har bevart sin stjerne selv om det har vært lenge mellom utgivelser og turneér de siste årene, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Agency. – Før konserten tidligere i år ble billettene revet bort på noen timer, og stemningen var helt elektrisk.Nå blir det en mye større produksjon og rigg, noe som passer perfekt for bandet. Vi gleder oss til en kjempefest.
Med enorme hits som "Voodoo People", "Out of Space", "Firestarter" og en rekke andre var The Prodigy et av nittitallets aller største og viktigste band. Med sin særegne miks av hard elektro og rock n'roll-attityd ble gruppa den aller første til å nå ut til et bredt publikum utover de tradisjonelle musikalske grensene. Både singler og album nådde topp-plasseringer over hele verden, og med sin eksplosive energi og sine karismatiske medlemmer ble The Prodigy en live-favoritt å regne med. "Invaders Must Die" er gruppas første på fem år, og det første siden "The Fat of The Land" fra 1997 til å inkludere alle gruppas tre originalmedlemmer. The Prodigy ble dannet i Essex i 1990 av Liam Howlett, Keith Flint og Maxim Reality og sprang ut fra den blomstrende rave-kulturen i England. Bandet har skapt kontroverser over hele verden med både sitt musikalske og visuelle uttrykk, men er først og fremst kjent for å representere en hel ungdomskultur og deres holdninger. Bandet har solgt millioner av plater og turnert rundt hele kloden. Senest til ekstremt utsolgte hus i hjemlandet England rett før jul.

 


Billetter i salg fra fredag 19 Juni kl 09:00