STORÅS 09 trekker inn i skogen

STORÅS 09 trekker inn i skogen

Storåsfestivalen 2009 trekker til skogs!

Den lille bygda Storås i foten av Trollheimen, har siden sommeren 2004 vært vertskap til en av Norges vakreste sommerfestivaler. Festivalgjestene har levd tett på naturen med telt i skoglynningen, bading i elva, trivelige studer rundt en av festivalens mange bålplasser, og funnet roen i et område som står tidløst fritt fra urbant støy og standardisert infrastruktur som verken er fint for øyet eller bra for miljøet. Våre artister har latt seg begeistre av de store skogene rundt Storås, fisket laks i Orkla, bodd i gamle tømmerstuer på Saga Trollheimen Hotell, og gått seg vill i fjell og skog.

Nå gjør vi alvor av vår bruk av skogen!

Tidligere har festivalens konsertområde ligget på bygdas fotballarena, med god plass til både scener og godt over 10000 mennesker. I år flytter vi alle scenene og publikumsområdet midt inn i svarteste skauen! Få trær er felt i denne prosessen, her skal vi lage festival på naturens premisser.
Se for deg å stå midt i skogen, i inngangen til Trollheimen sammen med 7000 mennesker, å se Bigbang rocke livet av seg mens trærne brer seg rundt deg. Mens månen kommer til syne og uglene startet å ule! Se for deg å bange til Machine Head i en flott belyst skog, samtidig som du bare kan bøye deg ned og plukke ferske blåbær?

Storåsfestivalen er Norges mest unike festival!

Har man en god idé så har man alt man trenger. Men en god idé må pleies, den må utvikles og den må vises respekt til for å leve videre. Storåsfestivalen sitt mantra har alltid vært å tenke nytt og annerledes, og pleie vårt flotte publikum med å gi de nye og unike opplevelser for hvert år de kommer. Har du noen gang hørt om noen som har kjeda seg på Storåsfestivalen?
Storåsfestivalen er en bevegelse og alle er velkomne, gammel eller ung, barnefamilier som gressenkemenn. Det er forresten en sannhet med modifikasjoner….Vi har i år satt et tak på 5000 3-dagers pass og 1000 dagspass for å sikre at den gode festivalfølelsen blir satt i høysetet , for at alle skal få plass på nedre camp og at du skal slippe å bruke Storåshelga di på å stå i kø.

Billetter kjøpes på billettservice eller telefon 815 33 133.

Nye artistslipp er rett rundt hjørnet! 🙂
Følg med på www.Storaasfestivalen.no