ONDSKAPT på Betong (9/5)

ONDSKAPT på Betong (9/5)

Lørdag 9. mai – Oslo – Klubbscenen/Betong

ONDSKAPT

Support: ORCIVUS
(Nidarosbandet ONE TAIL, ONE HEAD har avlyst sin konsert).

Dørene åpnes kl 20:00

CC: Kr 100/120 (medlem/ikke-medlem)

18 år leg plikt

 

Svensk, okkult og stemningsfullt på Klubbscenen

South of Heaven byr på nok en mørk, okkult og stemningsfull aften på klubbscenen, denne gangen med et knippe band fra de mørkeste avkrokene av skandinavisk undergrunn. Svenske Ondskapt byr på doomy, stemningsfull Black Metal: Drøyt obskurt, og minst like bra. Essensielt for enhver fan av mystisk, old school Black Metal. Support blir ved svenske Orcivus og One Tail, One Head, der førstnevnte leverer kompleks, gjennomtenkt ortodoks black metal, mens sistnenvte maner frem det kanskje sinteste stykket svartmetall landet har å by på: Iskaldt, aggressivt og nådeløst fra Nidaros.

logo_SOH.jpg