Kick Off med Turboneger

Kick Off med Turboneger

Festival Kick Off med Turboneger – 14 og 16 mai.

På med matroslua og denim dressen folkens! Kjærkomment og vårlig gjensyn med Norges kanskje største og sagnomsuste rock'n'roll band gjennom tidene!

Det er 2 år siden sist (Retox turneen), og endel har skjedd (ihvertfall på det individuelle plan) i turboleiren. Euroboy ble alvorlig syk, Hank er blitt pappa og skal spille hovedrollen i musikalen Jesus Christ Superstar og sist men ikke minst har vi sett Thomas Seltzner lede programmet Trygdekontoret på NrkTV3. Men som et ultrafett rocknroll showmonster holder fortsatt bandet stand! Kom mai du skjønne… sier vi.

Om ikke dette er nok stiller lokale KVELERTAK som support. Dette hemningsløst friske rockbandet er beveger seg i styggfort fortiden og er et av norges hotteste band akkurat nå målt utifra "buzzometeret" der ute.

Norway Rockfestival (tidl. Kvinesdal Rockfestival) deler ut festivalpass (verdi 1500 ) til en heldig vinner og viser line up dvd på storskjerm før og etter bandene.

Turboneger spiller på Folken, Stavanger 14 mai, og på Arenum, Bergen 16 mai.