SATYRICON på Union Scene (30/4)

SATYRICON på Union Scene (30/4)

Torsdag 30. april – Union Scene

SATYRICON

Dørene åpnes kl 20:00

CC: Kr 220/250 (medlem/ikke-medlem)

18 år leg plikt

 

 

 

Når Satyricon står på scenen på Union er det som et av landets mest populære band. På VG-lista i uke 46 i fjor lå albumet «The Age Of Nero» hakk i hæl med storselgere som Vamp og Bjørn Eidsvåg, og foran Åge Aleksandersen og Marit Larsen. «The Age Of Nero» er Satyricons sjuende album. Fjerdeplaten «Rebel Extravaganza» ga Satyricon bandets første møte med VG-lista i 1999, dog kun et par uker i bunnsjiktet. Det store gjennombruddet kom med «Volcano» i 2002, det første black metal-albumet gitt ut på et av de store, multinasjonale plateselskapene. Albumet vant Spellemannspris, og låten «Fuel For Hatred» ble en hit, med A-listing på P3 og påkostet musikkvideo.

Arr.: Union Rock

Dørene åpnes kl 20 | Bill.: 250/220 | 18 år

http://www.satyricon.no