KEEP OF KALESSIN på Samfundet (24/4)

KEEP OF KALESSIN på Samfundet (24/4)

Fredag 24. april – Studentersamfundet i Trondhjem

KEEP OF KALESSIN

SARKE & MIKSHA

 

Trondheimsbaserte Keep of Kalessin spiller beintøff black metal med finesse og råskap. Bandet leverer episk og brutal satan – oh lord! Bandet har blant annet turnert USA med Dimmu Borgir, og har allerede opparbeidet seg et større navn utenfor Norge enn her hjemme.

Supportband til Keep Of Kalessin på Samfundet er klare!

Det blir ingen ringere enn SARKE (med Nocturno Culto fra Darkthrone) og MIKSHA.

SARKE er kanskje et nytt navn for mange, men består av Sarke selv kjent fra Khold og Nocturno Culto kjent fra Darkthrone. I tillegg har de med seg en meget sterk live line-up av folk med lang fartstid fra band som Susperia, Borknagar, Tulus and Old Man's Child.

myspace.com/sarkeofficial

MIKSHA slapp for kort tid siden sin siste skive "The Vulture Conspiracy" og har høstet meget gode kritikker både for skive og liveshow. Heavymetal.no sier bl.a. at det er et must å se dette bandet live!! Så møt opp tidlig å få med dere MIKSHA også.

myspace.com/miksha


Bandsjef Obsidian C har bakgrunn som turnégitarist for Satyricon. I 2006 ga bandet ut albumet Armada som høstet svært gode anmeldelser og skaffet bandet nominasjoner til både Spellemannsprisen og Alarmprisen. Kolossus fra 2008 evner å perfeksjonere kunsten å kombinere aggresjonen med kjærtegnene som gjør metal mer dynamisk enn de fleste andre musikkgenrer. Det er duket for en himmelsk aften. Stikkord: Doble basstrommer, dyster og majestetisk vegg av gitarlyd og tightness!

Keep Of Kalessin er et av Trondheims største band uavhengig av sjanger, men har dog ikke vært like aktiv på hjemmefronten som i utlandet. Etter en liten dvale tidlig på 2000-tallet er bandet nå et av de mest aktive norske band og har bare siden september i fjor spilt over 100 konserter i USA, Europa og Øst-Europa. Nå har Keep Of Kalessin endelig funnet en helg hvor de har tid til å spille sin første ordentlige konsert i hjembyen siden desember 2003. Den gang på et utsolgt Blæst.

Keep Of Kalessins siste skive, Kolossus, ble sluppet i Juni 2008 og gikk rett inn på nr. 1 på trøndertoppen og 18. plass på VG-lista. Den ble også nominert til Spellemannspris og bandet ble faktisk som første metal-band i historien invitert til å spille åpningen på Spellemanns-showet som ble sendt live på TV2 den 24. januar i år! Video kan sees her

Bandet sier at det å spille på Samfundet i hjembyen blir en helt spesiell opplevelse og lover et forrykende show med masse effekter, lys og ikke minst lyd! Dette må sees av enhver konsertgjenger! ”Vi kommer til å bruke alt vi tjener på konserten på showet!”, sier gitarist Obsidian C.