SOUTHERN DISCOMFORT anno 2009

SOUTHERN DISCOMFORT anno 2009

SOUTHERN DISCOMFORT 2009
11 og 12 september i sør-Norges "hovedstad" Kristiansand
 
Følgende band er foreløpig klare:
 
Keep of Kalessin:
Trondheimsbasert black metal band. Fikk sitt gjennombrudd med "Armada" (2006) og "Kolossus" (2008), som begge høstet gode kritikker.
www.keepofkalessin.no
www.myspace.com/keepofkalessin
 
Lucifer was  (med KSO):
Dannet i Oslo i 1970. En av norges best bevarte hemmeligheter innen progrock/metal. Skal urfremføre sitt siste epos "The Crown of creation" med K.S.O (Kristiansand Symfoniorkester) på årets festival. Et verk på 45 minutter som ikke enda er utgitt!! Med tema som spenner fra 1. mosebok og helt opptil de siste ting som skjer etter døden, er dette mystikk og musikk for de som tør utfordre dypene i seg..
www.luciferwas.com
 
 
Nukehead:
Lokalt band som leverer tung groovy metal med fete bbreakdowns og mye moll. Akkurat sluppet ep til gode mottakelser. Fungerer som en godfot i ansiktet live..
www.nukehead.com
 
Deafmazjiin:
Agderfylkenes tyngste liveband! Lang fartstid og mye livejobbing har gitt dem et legendarisk rykte i konsertsammenheng. Forvent det uventede når de går på scenen.
www.myspace.com/deafmazjiin
 
Feel the aftermath:
Ungt lokalt band med føttene godt plantet i både moderne metalcore og klassisk metal.
www.myspace.com/feeltheaftermathband
 
Harm:
også fra vest-agder. Betegner selv musikken sin som kompromissløs aggressiv thrash. De er aktuelle med ny skive høsten 2009.
www.myspace.com/harmmetal
 
Madder Mortem:
Vi gleder oss til igjen å høre dette bandet på festivalen vår. Første gangen de besøkte oss var i 2003. Bandet med den karismatiske og energiske frontfiguren Agnete, kommer med sin sjette plate i mai i år.
www.maddermortem.com
 
Triosphere:
Enda et band vi ønsker velkommen tilbake til festivalen. De spilte hos oss i 2006 og kom med debut-albumet sitt året etter. Et metalband som blander diverse elementer fra sjangeren. Melodisk og aggressivt.
www.thetriosphere.com
 
Vi kommer tilbake med mer info så fort flere band er klare!!

 

www.southerndiscomfort.no