Krf vil forby Black metal

Krf vil forby Black metal

KRF VIL FORBY BLACK METAL

Det er ikke mange dagene siden SV gikk ut og ville forby private skoler. Nå kommer Kristelig Folkeparti etter og vil forby all satanistisk aktivitet og aktiviteter med tilknytning til det satanistiske miljøet. Det er spesielt de mer ekstreme miljøene Krf med Dagfinn Høybråten i spissen vil få en slutt på. Dette innebærer at musikkformer som black metal vil bli forbudt å fremføre på norske scener. "Det er noen band i dette miljøet som man forbinder med mord og alvorlige voldsepisoder i både inn- og utland og dette gagner ikke Norge på noen som helst måte. Vi ønsker med dette å få slutt på denne voldsbølgen og hyllingen av de mørke kreftene", kunne Dagfinn Høybråten i går kveld fortelle til Dagsavisen. Videre fortsatte partilederen: "Norge trenger en ny kurs og det er flere verdivalg vi må ta nå for å komme ut av krisen nasjonen er i. Det er ikke bare de økonomiske verdiene vi må se på, men også andre uromomenter som er med på å ødelegge de kristne verdiene."

Krf har kommet med et forslag om en ny lov i Norge (ikke ulik den som foreslått i Polen for en tid tilbake) som gjør at det vil bli umulig for alle norske og utenlandske band som fremfører musikkformen black metal, å spille på norske scener. Dette gjelder også festivaler, og siden mange festivaler allerede har booket sine program til sommeren, betyr dette ekstraarbeid for bookinggruppene i festivaler som Inferno og Hole in the Sky.

Siden lovforslaget skal behandles i Stortinget begynnelsen av mai, er årets Inferno berget, i motsetning til HITS som er faresonen for at de må gjøre drastiske endringer i line-upen, og booke band på nytt.

Vi i Eternal Terror synes selvsagt at dette er å gå for langt og oppfordrer alle til å bli med i den nyoppstartede facebook gruppen "La norsk black metal få leve ".