DEEP PURPLE rocker Oslo Spektrum (22/11)

DEEP PURPLE rocker Oslo Spektrum (22/11)

Deep Purple rocker Oslo Spektrum 22. november!

Tungrockens foregangsmenn, Deep Purple, er klare for Oslo Spektrum søndag den 22. november. Bandet som har holdt det gående siden 1968 er et av musikkhistoriens aller største unikum, og var sammen med band som Led Zeppelin, Black Sabbath med på finne opp og utvikle hard rocken. Det er veteraner i storform som kommer til Oslo. Arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Agency er svært fornøyd med å få besøk av tungrockerne i Oslo Spektrum: – Absolutt alle kjenner jo gitarriffet på låta "Smoke on The Water", men Deep Purple har gjennom førti år gang på gang bevist at de er et av verdens aller, aller beste liveband. Det blir nok en og annen luftgitarsolo også! , sier han. Deep Purples karriere strekker seg tilbake til slutten av seksti-tallet og perioden da mange britiske band begynte å fatte interesse for et tyngre sound. Med enorme hits som "Black Night", "Strange Kind of Woman", "Burn", "Fireball", "Child in Time" og selvfølgelig "Smoke on The Water" ble bandet et av tungrockens mestselgende grupper, med et publikum over hele kloden. De har tilsammen solgt over 100 millioner album, og var ført opp i Guinness rekordbok som verdens "høyste" band! Dagens utgave av Deep Purple består av Ian Gillan (vokal), Ian Paice (trommer), Roger Glover (bass), Steve Morse (gitar) og Don Airey (orgel).
Ta gjerne kontakt for bilder eller mer info
Billettsalg starter kl 09:00 Fredag 27 Mars!