OZZY til Quart 09

OZZY til Quart 09

Quart 2009 proudly presents: SLASH AND FRIENDS INCLUDING OZZY OSBOURNE!

Førstemann ut er ingen ringere enn Ozzy Osbourne. Man kan ikke være spesielt musikkinteressert hvis man ikke har hørt om Ozzy og hans bidrag til musikkhistorien. Vi er ikke redde for å ta i bruk ordet legende når mannen skal beskrives med ett ord.  Han ble nemlig utnevnt til ”levende legende” av Classic Rock Roll of Honour i november 2008.

 

Ozzy ble født i 1948 og har gjennom fire tiår satt sine spor på en hel sjanger. Helt fra tiden som vokalist i heavymetal-pionerene Black Sabbath til en solokarriere som har resultert i intet mindre enn ti studioalbum og det ellevte skal være på gang.

Med sitt mektige lydbilde og sine provokative stil åpnet han dørene for en hel verden av band. Av den grunn blir han kalt Godfather of Heavy Metal. 7 april mottar Ozzy “Lifetime Achievment Award” på Revolver Golden Gods Awards. 

 

Det er definitivt ingen smågutt Slash nå tar med seg til Kristiansand og enda flere skal det bli, vi lover.

 

Dette blir legendarisk!