OSLO LIVE med 4 første artister inkl OPETH

OSLO LIVE med 4 første artister inkl OPETH

I fjor kom Oslo Live som et lyn fra klar himmel. På ca tre uker ble artister booket, en organisasjon satt sammen og festivalarenaen klargjort for fire dager med konserter og klubb på toppnivå. Alt fra Oslo Kommune til de frivillige gjorde at dette var mulig, og det vi klarte å presentere ble tydeligvis godt mottatt. Over 22.000 besøkende var innom de offisielle Oslo Live-scenene, og vi fikk en pangstart med utsolgt arena da Justice spilte.

Mottakelsen vi fikk bidro sterkt til at vi nå satser på å gjøre Oslo Live til en årlig happening på Kontraskjæret! Mange artister er på plass allerede og vi lover at vi skal toppe fjorårets program. Noen finner du allerede her, men vi kommer til å oppdatere denne listen jevnlig. Følg med på vår nye hjemmeside!

Klubbprogrammet skal også utvides. BLÅ er hovedscene for klubb, der våre venner i Sunkissed og Juicy skal stå for tre av kveldene. Men i år kan vi også ønske The Villa og Stratos velkommen. Programmet skal bli godt og variert, slik at alle finner et sted å dra etter at konsertene på Kontraskjæret er over.

Vi skal gjøre alt for at publikums festivalopplevelse skal bli så god som mulig, og kommer derfor til å fokusere enda mer på presentere et godt mattilbud og raskere servering. Vi har mye å strekke oss etter som nyoprettet festival, men barnesykdommer skal lukes ut tidlig og alt fokus skal være på det vi presenterer fo publikum fra de kommer til de går. Vi håper å se så mange av dere som mulig på Kontraskjæret og klubbene 30. juni til 4. juli.

 
deLillos er klare
Evigaktuell Frogner-funk til Kontraskjæret
Mer >>
 
 
 
   
2manyDJs til Oslo Live!
Bastardpopens beste bestefedre til Oslo Live
Mer >>
 
 
 
   
Diplo!
Jada, også Philly er representert. Hold på bakenden! Diplo aka Diplodocus REX er tilbake i byen!
Mer >>
 
 
 
 
   
Opeth (SE) bekreftet til Oslo Live
Exists in a genre of one!
Mer >>