Kommende konserter på Last Train (Oslo)

Kommende konserter på Last Train (Oslo)

SØN 8/3 Charlotte & The Co-Stars 70,-
Charlotte og hennes co-stars kommer tilbake til Last Train med følsomme rockelåter og stødig driv. Bandet ga ut sitt debutalbum Win Love Win i 2007 og mener selv å være inspirert av blant andre Mazzy Star, PJ Harvey, The Soundtrack of Our Lives, Roy Orbison og David Lynch. Dette er perfekt søndagsrock og en glimrende mulighet til å lade opp med god musikk før hverdagen kommer.

www.myspace.com/charlotteandthecostars

TORS 16/4 SMOKE MOHAWK 80,-
Ikke hørt om Smoke Mohawk, sier du? Vel, det er faktisk ikke pinlig i det hele tatt. Derimot er det tungt besynderlig om du ikke har hørt om noen av orkestrene der bandets medlemmer tidligere har gjort seg bemerket. Bandet består nemlig av følgende norske rockcelebriteter: Thomas Felberg – rock'n'roll-arkeolog, eksentriker og frontfigur i feiende flotte WE, Rolf Yngve Uggen – mannen med den beste og villeste rock-CVen i landet (Lust O-Rama, Astroburger og Gluecifer) Raymond Jensen –  limet og det musikalske bindeleddet i fabelaktige My Midnight Creeps og Danny Young – trommis i salige og fantastiske Gluecifer (Kings Of Rock + R.I.P.). De har kommet sammen for å dyrke sin felles interesse for gammel pubrock. Smoke Mohawk spiller rock. Tøff rock. Hard rock. Stilig rock. Og finfin rock.

www.myspace.com/smokemohawk 

KOMMENDE KONSERTER
TORS 14/5 All Trouble 60,-
TORS 28/5 – The Goo Men
Reverend Chicken Head Morton And The Kosmik Boogie Tribe 80,-