SKAMBANKT på Blæst (27/2)

SKAMBANKT på Blæst (27/2)

Fredag 27/02/2009

Skambankt

Support: EmergentSea

CC: NOK 180,-

Skarre R`ene Skambankt kommer til Trondheim med nyskiva si i februar, nærmere bestemt 27. Vi tok ut denne lille saken fra wikipedia bare for at starten på historien var så flott… ”Skambankt er et punk/hardrockband fra Kleppe i Rogaland. Bandet ledes av Terje Winterstø Røthing, under pseudonymet Ted Winters. Winterstø Røthing er mest kjent som gitarist i Kaizers Orchestra. Bandet ble opprinnelig startet ved en tilfeldighet i 1994 da et annet band ikke kunne stille på en avtalt spillejobb. I løpet av noen timer hadde bandmedlemmene skrevet 9 sanger som ble framført samme kveld. Bandet hadde enkelte spillejobber som trio før de ble oppløst i 1995. I 2003 begynte de å spille sammen igjen, da som en kvartett og året etter ga de ut sitt selvtitulerte debutalbum. I 2007 kom oppfølgeren Eliksir etterfulgt av et år med turneviksomhet i Norge og Danmark og festivaljobber blant annet på Quartfestivalen, Øyafestivalen og Malakoff Rockfestival.”

”Denne konserten arrangeres i samarbeid med The International Student Festival in Trondheim / ISFiT 2009. Mer info på www.isfit.org .”