CHILDREN OF BODOM og CANNIBAL CORPSE på Sentrum Scene (26/2)

CHILDREN OF BODOM og CANNIBAL CORPSE på Sentrum Scene (26/2)

Torsdag 26.02.09 Sentrum Scene

"blood drunks crawling up your EU" tour 2009

 

Main Support: Cannibal Corpse
Support: Diablo

Children Of Bodom spiller mørk metall fra de dype finske skoger. Bandet så dagens lys i 1993 og vakte raskt oppmerksomhet internasjonalt med debuten “Something Wild” i 1997. På årets album, ”Blooddrunk”, går det som vanlig unna i et hardt tempo for de teknisk meget begavede fanebærerne av orkestral ekstrem metall. Amerikanske Cannibal Corpse er et av verden største dødsmetallband og har gitt ut en rekke klassiske album innen sjangeren.

Bill. kr. 300,- + bill.avg.

18 år leg.

Children of Bodom på MySpace
Cannibal Corpse på MySpace
Diablo på MySpace