CUTE CRASH COMBO på Blæst (6/2)

CUTE CRASH COMBO på Blæst (6/2)

The Cute Crash Combo

Trondheim, Blæst

Fredag 6. februar 2009

Snart kommer The Cute Crash Como ut med plate! Da de startet bandet hadde de suksess med låta City Lights og har siden den gang spilt på herjet rundt på festivaler og vært i studio. Nå er låta Shut up and dance og høre rundt omring og ikke minst på Blæst denne kvelden. Shut up and dance! Anmeldelse fra årets Norwegian Wood: ”Hvor The Cute Crash Combo stammer fra vet de best selv, for en biografi med innhold utover navn på hvem som besitter bandet, var ikke lett å spore. Uavhengig av det, så var møtet med dem på Underwood-scenen, som dagens andre band ut, en trivelig affære. Det vi klarte å finne ut er at vokalisten heter Jens Johan Stuberg og at han har en slags Mick Jaggersk utsråling som frontfigur. Stemmemessig høres han ut som en dame, uten at det trekker ned for et positivt totalinntrykk. Bandet byr på streit og rett-frem rock`n`roll – ikke ulikt svært mange andre band der ute. Likevel synes dette å være en gjeng med stort potensial til å kunne ta et snarlig steg opp i en høyere divisjon. Låtene, så vel som det tighte samspillet innad i bandet, var nok til å pirre nysgjerrigheten og interessen for å følge The Cute Crash Combos videre ferd mot stjernehimmelen.”

www.thecutecrashcombo.com