KITE i Trondheim (24/1)

KITE i Trondheim (24/1)

KITE + Jack Dalton

 

Dato: Lørdag, Januar 24, 2009 At 22:00
Pris: 80,-

Som en konstellasjon bestående av medlemmer fra noen av Norges beste rock- og metalband (stonegard, jaqueline, dunderbeist og tombstones), leverer KITE et hardtslående, erfarent, ambisiøst og spennende tilskudd til det fremtidige soundet av norsk hardrock.

KITE blander elementer fra hardcore, metal, stoner rock og klassisk hard rock og putter det sammen til en original og eksplosiv miks. Noen vil kanskje si det kan låte litt som At the drive-in, eller Quicksand møter Refused, men det er det like greit å gjøre seg opp sin egen mening om etter å ha sjekket det ut selv, mener bandet.

KITE ga ut sitt debutalbum, "bring out your dead", i 2004 i Norge og Storbritannia. Ikke lenge etter ble hele prosjektet dessverre lagt på is, da frontmann Ronny ble veldig opptatt med sitt andre band, Stonegard. Men nå, etter en pause på nesten 4 år, har bandet gjenoppstått, sultnere enn noensinne!

Besetningen har endret seg litt og fungerer nå utmerket i et trio-format. Musikken har tatt en retning mer mot det hardere og tyngre, og den nye versjonen av KITE har allerede rukket å etablere seg som et av Norges mest spennende live acts.

Et nytt album er allerede ferdig innspilt, og vil bli sluppet senere i år!

 

Konsertstart kl 22.00

Inngang: 80,-

 

KITE på MySpace

Jack Dalton på MySpace