KAMELOT på hjemmebane (23/5)

KAMELOT på hjemmebane (23/5)

KAMELOT PÅ HJEMMEBANE

Lørdag 23. mai 2009 spiller metallbandet Kamelot på hjemmebane i Elverum, Østerdalen! Dette er noe vokalist Roy Khan har ønsket seg lenge, og nå er det endelig en realitet, i regi av arrangementselskapet Joker Event.
Kamelot byr på symfonisk metallmusikk og "full fyr" med lyd, lys og effekter. De har med stor suksess turnert i Europa og USA, og 20. mars i år innledes deres "Rule The World Tour 2009". Bandet skal blant annet til Köln, Madrid, Toulouse, Dublin, London – og Elverum.
Joker Event setter opp Norges største mobile scene; 20 meter bred, åtte meter høy, og ti meter dybde. Konsertområdet, som ligger i naturskjønne omgivelser ved Norsk Skogmuseum i Elverum, har plass til over 4.000 mennesker. Og det forventes fylt opp!
– Dette er også den eneste konserten Kamelot skal holde på Sør-Østlandet i år, så alle metallfans fra fjern og nær bare må få med seg denne muligheten.
Vokalist Roy Khan er også i fyr og flamme over å holde konsert i Elverum.
– Vi sparer ikke på noe når det blir konsert på hjemmebane, sier Kahn.
Oppvarmingsband er Pagan's Mind (fra Skien), samt Jaqueline og Mortal Love (begge fra Elverum)
Billettsalget starter 16. januar, og er tilgjengelig på Billettservice.no .

Fakta om Kamelot:
Symfonisk metalbandet Kamelot ble grunnlagt i Tampa i Florida i 1991. Dagens medlemmer: Roy Kahn (vokal), Thomas Youngblood (gitar), Glenn Barry (bass), Oliver Palotai (keyboard) og Casey Grillo (slagverk). Utgivelser: "Eternity", "Domination", "Siege Perilous", "The FourthLegacy", "The Expedition", "Karma", "Epica", "The lack Halo", "Where I Reign", "One Cold Winter's Night", "Ghost Opera", og "Ghost Opera – The second coming".