Mange nye konserter på Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene

Mange nye konserter på Rockefeller, John Dee og Sentrum Scene

 

Mandag 9. mars
EAGLES OF DEATH METAL

Ørkenboogierockerne med Jesse Hughes og Josh Homme (fra Queens Of The Stone Age) fortsetter å leke i samme bakgård som Rolling Stones, Monster Magnet og AC/DC og kom med sin tredje plate “Heart On” i fjor høst. Den fikk femmere i Dagbladet og Aftenposten: ” Det musikalske landskapet er skittent, goldt og strandet et sted midt på 70-tallet.”
Bill. kr. 250,- + bill. avg. 18 år leg. Kjøp billett

Fredag 20. mars
D-A-D

Etter tyve år med tunge gitar-riff og harde takter har D-A-D (opprinnelig Disneyland After Dark) blitt hele Danmarks rock-husorkester. De har spilt over alt, for alle og er fremdeles like populære. Og har du vært på Roskilde Festival har du garantert sett dem du også. Aktuelle med plata ”Monster Philosophy”.
Bill. kr. 270,- + bill.avg. 18 år leg. Kjøp billett

Lørdag 21. mars
ZEROMANCER
+ supp.: Det är jag som är döden + Essence of mind

Det er ti år siden Seigmen ble oppløst og Zeromancer stod frem med sin fengende og glamorøse synthrock. Alex & co.er tilbake etter noen års pause og kommer med sin nye plate ”Sinners International” i februar. De skal ut på en lang Europaturné, men først en etterlengtet Oslokonsert.
Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg. Kjøp billett

Onsdag 25. mars
SOULFLY
+ special guest
+ Incite

Sepultura-gründer Max Cavalera og hans Soulfly er aktuelle med sin sjette plate “Conquer”. De er enda mer hardtslående en før med sin ekstrem-metal og det sier vel sitt at David Vincent fra Morbid Angel er gjest på platas åpningsspor.
Bill. kr. 270,- + bill.avg. 18 år leg. Kjøp billett

Lørdag 18. april
En spacerock-aften med
HAWKWIND
+ Diskjokke Band og spesielt inviterte

Det legendariske britiske bandet har dronet i vei med sin psykedeliske progrock med science fiction-inspirerte tekster siden 1969. De har utallige plate – og videoutgivelser bak seg og er også kjent for å ha hatt Lemmy (Motörhead) som bassist fra 1971-75. Det var da også han som sang en av deres mest kjente låter ”Silver Machine”.
Bill. kr. 330,- + bill.avg. 18 år leg. Kjøp billett


Fredag 13. mars
THE DIRTY CALLAHANS
+ support

Her blir det ikke noe tull: rå rock rett i fleisen og ville konserter er stilen til denne gjengen. Gutta kommer straks med sin nye plate ”Stepping On Toes” og kommer til oss rett fra en turné i statene.
Bill. kr. 100,- + bill.avg. 18 år leg. Kjøp billett

Torsdag 21. mai
THE FABULOUS THUNDERBIRDS (US)

T-Birds har siden starten i 1974 gjort roadhouse-bluesen (miks av blues, rock n’roll og R&B) kjent for det store publikummet. Med originalvokalist Kim Wilson som hovedmann gjorde de det sterkt med sin foreløpig siste plate ”Painted On” i 2005, Allmusic.com mente: ”..one of the best blues albums of the year”.
Bill. kr. 250,-/230,- (medl. i Østkanten Bluesklubb) + bill.avg. 18 år leg. Kjøp billett

Fredag 27. februar
THE PRODIGY

Med alle tre originalmedlemmer på plass kommer britene med sin nye plate ”Invaders Must Die” i mars. De gjorde en utsolgt turné i hjemlandet rett før jul til glitrende kritikker. The Daily Star: ”The Prodigy are back and absolutely firing on all cylinders” og Daily Telegraph: ”A world on fire again”. Keith, Liam og Maxim rocker mer enn hundre gitarer!
Bill. kr. 440,- + bill.avg. 18 år leg. Kjøp billett