ENSLAVED årets album i Terrorizer

ENSLAVED årets album i Terrorizer

ENSLAVED "VERTEBRAE" ÅRETS ALBUM I TERRORIZER MAGAZINE!

 

Årets første pressemelding fra Indie Recordings er vel en av de beste pressemeldingene som har gått ut fra oss!

 

Det er en stor glede for oss i Indie Recordings å informere at Enslaved "Vertebrae" er kåret til Årets Album 2008 i et av verdens ledende blad innen rock og metal; Terrorizer Magazine.

Bergensbandet feier forbi band som AC/DC, Metallica, Testament og Opeth i kåringen gjort av alle ansatte og skribenter i magasinet.

Som sjefs redaktør Louise Brown sier i pressemeldingen fra Terrorizer at det kommer ikke som en stor overraskelse at "Vertebrae" vant, og det kommer heller ikke som en stor overraskelse om dette albumet blir en utfordrer til et av dette tiårets beste album!

Vi er utrolig stolte og glade for denne utmerkelsen. Det er en stor ære, og betyr masse for hele gjengen som har jobbet med denne fantastiske skiva.

 

 

Ivar Bjørnson i bandet uttaler:

"Å få "Årets Album" for "Vertebrae" i Terrorizer er en stor ære for oss i Enslaved! I høst fikk vi vår første forside der, og nå altså dette. "Vertebrae" er et album som har tatt oss et langt steg fremover; responsen på dette albumet overgår alt vi har vært med på tidligere. Terrorizer er en av de viktigste opinionsdannerne innen Ekstrem Metal, og er et magasin vi selv har vært trofaste lesere av i flere år. Vi tar dette som en indikasjon på at 2009 blir (enda) et år i Enslaved sitt tegn."

 

Terrorizer pressemelding under på engelsk:

BREAKING NEWS – ENSLAVED'S 'VERTEBRAE' ANNOUNCED AS TERRORIZER MAGAZINE'S ALBUM OF THE YEAR

"By now Enslaved are so awesome that just thinking about them makes your music gland ache." Terrorizer Magazine, #179

As 2008 draws to an end once again Terrorizer Magazine staff and writers have donned their headphone to deliberate over which album should be crowned with the hallowed title of album of the year, an honour roll that sees its awardee join a heady list topped previously by Deathspell Omega, Meshuggah, Celtic Frost and Mastodon. 

This year saw the return of Testament, Metallica and AC/DC, anticipated big releases from the likes of Opeth, Amon Amarth, Cynic and Satyricon as well as future classics from Jex Thoth, Enforcer and Rolo Tomassi. But without a doubt, across the board, the one album that stood out was the latest prog-rock opus from Norway's Enslaved.

As editor, Louise Brown, states in issue #179 of Terrorizer, out on January 1, 2009; "That [Vertebrae] is our album of the year is no surprise. That it stormed ahead of every other album is also no surprise. And if this album becomes contender for album of the decade… nah, that won't be a surprise either."

The whole list is printed in #179, out on Thursday 1 January.