SLOTTSFJELL med nye artister og godt billettsalg

SLOTTSFJELL med nye artister og godt billettsalg

Nye artister klare for Slottsfjell 09 / Ny salgsrekord!

Det er en helt fantastisk følelse å avslutte et utrolig bra år for festivalen med å slippe 5 meget spennende navn til Slottsfjell 09, og samtidig se at billettsalget er bedre enn noensinne! Vi går inn i musikkåret 2009 med et brak, og ikke minst masse selvtillit, er konklusjonen fra Slottsfjells presseansvarlig Behnam Farazollahi.

The Wombats (UK)
Thom Hell
John Olav Nilsen & Gjengen
65daysofstatic (UK)
She Said Destroy

Vi synes jo det er spesiellt moro å annonsere The Wombats, britene som har tatt verden og dansegulvene med storm siste året. Bandet som jo forsåvidt også består av en norsk bassist i tillegg til to engelske strapping young lads, skal etter planen ut med sitt andre album før sommeren, og vi spår en knakende konsert fra bandet som fikk publikum til å hoppe istykker scenegulvet da de besøkte Norge i sommer.

I tillegg er det stas å få gullstrupen Thom Hell tilbake på besøk. Siden sist han besøkte Slottsfjell i 2004 har han utgitt to album, nå sist det ekstremt gode albumet "God If I Saw Her Now" som i disse dager figurerer i alle avisenes topp-lister over årets beste plater.

Vi ser også med frem til å følge den unge og oppadgående John Olav Nilssen & Gjengen fremover. Dette er et lite kollektiv fra Loddefjord utenfor Bergen, som synger på norsk og gjør det veldig bra. Mange har omtalt han som Norges svar på Håkan Hellström, og med en fot i Urørt-finalen, og en i by:Larm er vi veldig sikre på at dette er et band vi vil høre mye av fremover.

65daysofstatic er et foreløpig ganske uskrevet blad her hjemme. De spiller postrock som kanskje lener seg mer mot metal enn rock, ett latterlig bra liveband. De som var å så The Cure i Spektrum sist, fikk de kanskje med seg som oppvarmingsband.

Ikke minst gleder vi oss veldig til å se Tønsbergenseren Anders Hangård i sving med sitt nye band, She Said Destroy. De spiller tung trash-metal, men er ikke redde for å la seg eksperimentere og inspirere av sjangere som ofte er uvante for metalband. De ga i november ut det som nok kommer til å stå igjen som 2008 store norske metalutgivelse, "This CIty Speaks in Tongues".
Da kommer vi til å en julepause med artistslippene våre, men kommer sterkt tilbake over nyttår, med enda flere godbiter til dere!
 

500 PASS REVET BORT ALLEREDE!

Slottsfjell selger bedre enn noensinne tross alle dystre spådommer om festivalsommeren 2009. Faktisk så har vi aldri solgt flere pass så tidlig enn nå. 500 julepakker har blitt revet bort, og det betyr at halvparten av de 1000 julepakkene som har blitt lagt ut for salg nå er borte.
Så her er tips til publikum; Husk å sikre dere en av de julepakkene som er igjen. Merk også at dette er eneste muligheten til å sikre seg rabatterte billetter iår. Man sparer over to hunder kroner i forhold til normalpris på festivalpasset, og får en frækk Slottsfjell-tskjorte med på kjøpet.

For mer informasjon se www.slottsfjell.no

Artister bekreftet til nå:


65daysofstatic (UK), Dokkemand, Frontier Ruckus (US), John Olav Nilsen & Gjengen, Katzenjammer, Manatee Racket, Peachcake (US), She Said Destroy, Skambankt, Thom Hell, Turboneger, The Wombats (UK)