Releaseparty for LONELY KAMEL (13/12)

Releaseparty for LONELY KAMEL (13/12)

Hallå. Da er det bare å pakke innpå et par øllerær og dra kroppen ned på Garage i Grensen 9 lørdag 13. desember. Her blir det salg av debutskive og t-shirts til en meget rimelig penge + det vi tror kommer til å bli en jævlig bra konsert med gamle og helt nye låter. Håper så mange av dere som mulig kan komme og støtte oss. Står litt i papirutgaven i bladet i dag også for dere som abonnerer..  

Inng: 60 / 130 med plate

 

lonleykamel2.jpg

Endelig er alt papirarbeid unnagjort og Lonely Kamel er klar med sitt debutalbum "Lonely Kamel". Langspilleren ble spilt inn i Laidback Studios med Mormones-gutta bak spakene i Mai. Resultatet er blitt et variert album sterkt inspiret av 70-tallets tunge, groovy bluesrock og stonerrock med en liten dose psykedelia og doom. Inspirasjon er en ting, men dette bandet er alt annet en tro mot en sjanger. Her blandes elementer sammen som gir en særegen sound. Platen gis ut på Little Bird Records, og vil bli en knakende flott julepresang til alt fra faren din som vokste opp med Hendrix, Zeppelin, Sabbath og Mountain til kompisen med de lange hjemmerulla sigarettene som lytter til Jalamanta med Brant Bjork and the Bros.
Lonely Kamel består av Thomas Brenna (vokal/gitar), Stian Helle (bass), Lukas Paulsen (gitar) og Espen Nesset (Cherry Corvette, The Ass, Holy Tongue), som med stor suksess tok over trommestikkene etter Garages egen Sølve Sæther, som rakk å spille trommer på albumet før han dro til California for å søke lykken med familien. Bandet har det siste året spilt masse konserter i og utenfor Oslo: bla med Orange Goblin, Adam West og nå snart med Cathedral og Electric Wizard. Med denne erfaringen har også bandet vokst frem som et tight liveband med tonnevis av trøkk . Kom på Garage denne kvelden og bli med i feiringen av et knallbra debutalbum med en konsert det vil lukte svidd av..
For en perfekt slutt på konsertåret 2008!    

 

www.myspace.com/lonelykamel  

Platen vil for dere som ikke har mulighet bli solgt på Big Dipper, Platebutikken Tiger og www.recordheaven.net  

Lonely Kamel