EAGLES til Bergen (1/6)

EAGLES til Bergen (1/6)

EAGLES TIL BERGEN 1. JUNI!

Når Eagles entrer scenen i Bergen mandag 1. juni og gjør sin eneste konsert i Norge i 2009 er det en stor begivenhet for hele Vestlandet hvor bandet har stått sterkt i fire tiår!

Selv om vi etter hvert begynner å bli vant til store artistnavn i Bergen er det ikke tvil om at Eagles representerer rockens adelskap, et virkelig verdensnavn på linje med The Rolling Stones, Neil Young, Metallica og Eric Clapton – for å nevne noen av artistene som har gitt publikum fantastiske konsertopplevelser i Bergen de siste årene…

Med et arsenal av klassiske hit-låter som ”Hotell California”, ”Take It Easy”, ”Desperado”, ”One of These Nights”, ”New Kid In Town”, ”Heartache Tonight” også videre kommer Glenn Frey, Don Henley, Joe Walsh og Timothy B. Schmit til å sørge for vellyd inn i Bergensnatten med en konsert som varer i over tre timer inkludert en pause.

Det ordinære billettsalget starter fredag 12. desember kl 09.00.

Billettene koster kr 675 + avgift. Det er også et begrenset antall Golden Circle-billetter til kr 1.200 + avgift. Disse billettene gir plass i et eget avgrenset området til venstre for scenen. Adgang til dette området er merket særskilt. Det er egne barer og toaletter i Golden Circle-området.

…………….

Mange har forsøkt å sette musikken til Eagles i en bås. I et intervju i forbindelse med utgivelsen av bandets siste album Long Road Out of Eden fra 2007 forklarte Don Henley seg på følgende måte: “vi er et amerikansk band og det vi gjør er influert av omtrent all amerikansk musikk du kan tenke deg. Det er rhytm'n blues her, det er folk, det er rock, det er country. Alt er der, og det er derfor jeg tror vi har en varig appell…” Tiltredes.

Eagles ble dannet i Los Angeles, California tidlig på 70-tallet. Med topp-plassering for fem singler og fire albumer var Eagles blant de desidert mest vellykkete plateartistene på 70-tallet. På slutten av 90-årene var albumene Eagles: Their Greatest Hits 1971 – 1975 og Hotel California blant de 10 mestselgende album på verdensbasis gjennom tidene.

Bandet tok en lang pause fra 1980 til 1994 da albumet Hell Freezes Over markerte et comeback. Ifølge bandet selv var de aldri oppløst, de tok bare en lang ferie som varte i 14 år! Siden den gang har Eagles turnert og gledet fans verden over med fantastiske harmonier og bunnsolid håndverk – og ikke minst alle godlåtene publikum verden over har et inderlig forhold til.

Long Road Out of Eden toppet salgslistene i Norge i flere uker da albumet kom i slutten av 2007, og det låt akkurat slik Eagles alltid har gjort. Verken mer eller mindre.

For informasjon om Eagles, gå til www.eaglesband.com

Det ordinære billettsalget starter fredag 12. desember kl 09.00 på Billettservice' utsalgssteder og online via www.billettservice.no

Billetter kr 675 + avgift.
Det selges også et begrenset antall Golden Circle-billetter til kr 1200 + avgift.
NB! Kun ståplasser på hele konsertområdet.

Portene åpner: kl 18.00 / Eagles på scenen: kl 21.00 – 00.15
Alle tider er retningsgivende og kan bli endret, følg med på www.bergenlive.no for oppdateringer etterhvert som det nærmer seg konsertdato.