INFERNO med 2 nye navn

INFERNO med 2 nye navn

 

SWALLOW THE SUN

Et av Europas sterkeste navn innen melodisk death-doom, som faktisk har vært inne på hitlistene i Finland opptil flere ganger, gjester Inferno neste år. Swallow the Sun har fått fantastiske kritikker for skivene de har gitt ut – inkludert den seneste utgivelsen, EPen "Plague of Butterflies" – og er kjent for å levere fantastiske konserter. Gled eder!
VREID

Sognametalen lever i beste velgående – Vreid følger opp fjorårets album "I krig" med den kommende skiva "Milorg" (slippes via Indie Recordings i januar) som er en hyllest til den norske motstandsbevegelsen under andre verdenskrig. Ryktene sier at publikum kan vente seg kuler og krutt, bomber og granater, og et forrykende show under Vreids opptreden under Infernofestivalen neste år!
(Don´t mention the war!!)