NORWAY ROCK med 4 første band (2009)

NORWAY ROCK med 4 første band (2009)

Norway Rock slipper sine 4 første band til '09

Norway Rock presenterer stolt frem våre 4 første band til sommerens festival i Kvinesdal.

Og det er sterk kvartett som slippes:

  • Satyricon [no]
  • Sonata Arctica [sf] Eksklusiv i Norge 2009
  • W.A.S.P [us] Eksklusiv i Norge 2009
  • Doro [de] Eksklusiv i Norge 2009

Å starte med disse bandene viser festivalen at vi vil gi publikum et godt ogbredt program med kvalitetsband til Kvinesdal i sommer. Og flere band vil slippes jevnlig fremover, og vil bli tydelig markedsført fra oss i bl.a media, hjemmesiden, Facebook og SMS.

Det vil som sagt også bli en SMS meldingstjeneste klar på hjemmesiden her snart,der dere kan registrere dere og få tilsendt bandslipp og andre nyheter fortløpende som vi slipper dem rett til din mobil ..