LUCIFER WAS på Amatøren (28/11)

LUCIFER WAS på Amatøren (28/11)

Lucifer Was gjør en av sine sjeldne konserter på Amatøren på Sogn Studentby i Oslo førstkommende fredag.

Lucifer Was var en av de mer populære norske rockebandene på 70-tallet, og holdt hyppige konserter på østlandsområdet. Med sin særegne rock som gjerne ble beskrevet som en blanding av Jethro Tull, Uriah Heep og Black Sabbath, oppnådde bandet en stor fanskare.

I 1975 gikk medlemmene hver til sitt uten å ha fått ut noen plater, men i 1997 kom de sammen igjen og ga ut sin første plate, med en del av de gamle låtene fra 70-tallet. Etter det har platene kommet jevnt og trutt, men konserter har det vært relativt få av.

Nå har altså Oslo-folk sjansen til å få høre både gammelt og nytt materiale framført av veteraner innen norsk musikkliv.

Som support kommer det unge og lovende Oslo-bandet Agate.  De karakteriserer sin musikk som en grenseløs blanding mellom melodiøs rock og progrock/metal og orientalsk, folke-og klassisk musikk. Bandet har flere live-innspillinger bak seg, samt en demo EP, "Noble Truth", med tekster basert på den buddistiske livsfilosofien.

Progg julen inn sammen med disse to flotte bandene!

Sted: Amatøren, Sogn Studentby
dato: Fredag 28. november kl. 21.30
Aldersgrense 18 år
Inngang kr. 100,- /Studenter/Subtacto-medlemmer kr. 80,-


Subtacto Progressive Rock Society
  – www.subtacto.com