LYNARD SKYNARD til Norge (23/5)

LYNARD SKYNARD til Norge (23/5)


 

Sørstatsrock med Lynyrd Skynyrd i Oslo Spektrum,
lørdag 23. mai 2009 kl 19.30!

Det hele startet i 1965 da en gjeng skolekamerater bestemte seg for å danne bandet som fikk navnet My Backyard. Etter kort tid, og når bandet fikk tre nye medlemmer, skiftet de navn til Lynyrd Skynyrd. Gjør deg klar for amerikansk sørstatsrock og pulserende gitarsoloer når denne ekstraordinære og rutinerte gruppen står på scenen i Oslo Spektrum, lørdag 23. mai, kl. 19.30!  Salgsstart: Torsdag 27.11.08 kl. 09.00.
 

Rock and Roll Hall of Fame
Deres siste studioalbum kom i 2003, og bar navnet ”Vicious Cycle”. Nå ryktes det om at gruppen jobber med et nytt album, som bl.a. vil inneholde sanger som ble innspilt av bandet før flyulykke i 1977. Den nye plata skal angivelig komme ut i begynnelsen av 2009. (Lynyrd Skynyrd er mest kjent for slagere som "Sweet Home Alabama", "Free Bird" og "Gimme Back My Bullets".) I 2004 ble de rangert til nummer 95 på magasinet Rolling Stone’s liste over ”the 100 Greatest Artists of All Time”, og i 2005 fikk de endelig en plass i den prestisjetunge Rock and Roll Hall of Fame, med plass ved siden av andre storheter som Black Sabbath, Blondie og Sex Pistols. De hadde da vært nominert til plassen hele 7 ganger.

Nå står 2009-turneen for døren, og Lynyrd Skynyrd er klare for å gi deg førsteklasses underholdning. Gå ikke glipp av muligheten til å høre et av verdens beste rockeband, live på scenen i Oslo Spektrum! Her presenteres gamle slagere og sjelfylte gitarriff, og en stemning som vil løfte taket.

Salgsstart er torsdag 27. november kl. 09.00.  Max. 6 billetter per person.

Pris:
Kr.  625,-

Billettbestilling:
Ved oppmøte på Oslo Spektrums Billettkontor kan man få kjøpt billetter direkte. (Kan lønne seg å være først i køen.)
www.oslospektrum.no  / tlf: 815 11 211
www.billettservice.no / tlf: 815 33 133

For billetter til rullestolbrukere med ledsager og firma/gruppe (min. 10 pers.) ring Oslo Spektrums billettkontor direkte, tlf. 815 11211. 

Bestillinger kan også sendes pr. mail til bestilling@oslospektrum.no , men disse vil ikke bli effektuert før dagen etter salgsstart, så kan lønne seg å ringe på salgsstarter.  Send da en mail på antall billetter, firmanavn, adresse, kontaktperson og telefonnummer.  Ved firma-/gruppebestilling vil vi sende faktura og billettene sendes rekommandert etter mottatt betaling.

Ansvarlig arrangør:  Stageway