OPETH til Bergen (14/3)

OPETH til Bergen (14/3)

OPETH TIL BERGEN LØRDAG 14. MARS!

Progmetal-bandet Opeth har holdt på siden 1990 og vokalisten Mikael Åkerfeldt er det eneste gjenværende medlemmet fra startbesetningen. Svenskene har oppnådd høy status i mange ulike kretser for sin blanding av metal, klassisk rock, deathprog, symfoniske elementer og frijazz.

Deres siste album Watershed (Roadrunner 2008) bygger videre på en katalog som tilsammen teller ni utgivelser. I anmeldelser av albumet er den gjengse oppfatnng at Opeth fortsetter å overraske og presse musikken sin mot ytterpunktene. På en og samme tid høres Watershed gjenkjennelig og unik ut. De beveger seg som Opeth, men i retninger som bandet aldri har gått i før.

Opeth består av Mikael Åkerfeldt (vokal/gitar), Martin Mendez (bass), Fredrik Åkesson (gitar), Martin «Axe» Axenrot (trommer), Per Wiberg (mellotron/vokal).

Website: www.opeth.com

18 års aldersgrense. Leg. plikt. For informasjon om vergeordning, send henvendelse til post@bergenlive.no

Det ordinære billettsalget starter onsdag 26. November kl 09.00 på Billettservice.

Billettpris kr 290/250 (BT-Kortet og grupper over 6 personer) + avgift.