TEENAGE UKJENT (22/11)

TEENAGE UKJENT (22/11)

22.11.2008 – 22.11.2008

Sted:  Kongsberg – Energimølla
Aldersgrense:  Fri alder
Hjemmeside:  http://www.ukjentfestivalen.no

Billettinfo:

Dagspass: Kr 50,-

 

Ukjentfestivalen_logo_1.jpg

Lineup:

KL 15.00: Dørene åpner
KL 15.30: The Benefits fra Sandefjord
KL 16.00:  Sailing Outdoors fra Kongsberg
KL 16.30:  Addicted fra Lier
KL 17.00:  Jawbreakers fra Notodden
KL 17.30:  Dying of Harted fra Oslo

KL 18.00: Ferdig for denne gang

 

Ukjent08_poster_teen_nov.jpg

Om UKJENTFESTIVALEN

Ukjentfestivalen er en festival for de ukjente gullkornene i norsk musikkundergrunn. Vi står her med åpne armer og tar i mot alle artister/ band som innfyller et enkelt kriterium: at de ikke har platekontrakt. Vi bryr oss ikke om det er snakk om trance, black metal, country, hip hop, world music eller indie rock, her er alt velkommen. Vi selger oss ikke ut til kommersielt press om å måtte ha med de store bandene som kan fylle de største arenaene i verden.

Festivalen ble startet i 2006 av Kjell-Gunnar Nilsen, som fortsatt er festivalsjef for Norges største festival som har 100 % på usignerte artister og band. Siden starten har Kjell-Gunnar Nilsen og resten av festivalstyret arrangert festival i Haugesund, Trondheim, Kristiansand og Oslo. Siste arrangerte festival var supersuksessen på Oslo Garage 24-25 oktober hvor alle tidligere publikumsrekorder ble slått. Videreplaner for festivalen i 2008 er å innta EnergiMølla på Kongsberg, 21-22 november og Støperiet i Tønsberg 19-20 desember. Til neste år satser festivalen mer enn noensinne. Da tar de turen til Fredrikstad, Nesodden, Volda, Drammen. De tar også turen til Larvik for en skikkelig skoleavslutningsfest for alle russ og alle elever som er ferdig med eksamensperiodene sine. De har planer om å også arrangere festival i samarbeid med Skeive Dager i juni i Oslo, mens i september tar de turen nok engang til  Oslo for det som vil være en av deres største satsninger noensinne. I tillegg vil Stavanger og Bertgen bli besøkt i løpet av 2009.

Festivalstyret består av 7 ildsjeler som gjør alt for å øke Ukjentfestivalen sin posisjon i samfunnet, og dermed øke fokuset på usignerte artister og band.

Festivalstyret er:

 

Kjell-Gunnar Nilsen (Festivalsjef)

Stian Oland (Assisterende festivalsjef og artist og bandsjef)

Geir Ingemar Henriksen (bookingsjef)

Ole-Kristian Solberg (presseansvarlig, eventsjef)

Rune Torgersen (Informasjonssjef for band)

Emil Sebastian Langfeldt (konseptutvikler og sponsorsjef)

Kim Borger Larsen (festivalkoordinator)